lördag 3 september 2011

Tantvarning??


Jag ska avslöja en sak, som nog är definitivt tantvarning. Jag gillar Go'kväll!! Jag försöker alltid se Go'kväll på fredagar (boktips och middag) och lördagar (författare, tips, godsaker) och missar jag det försöker jag se det på svtplay efteråt.

Just nu håller Ebba von Sydow på för fullt i svt och Martina Haag är med i kväll. Nu ska vi se vad hennes drömresemål är!

Finns det fler tanter därute som gillar Go'kväll?

6 kommentarer:

Boktokig sa...

Tant var det här!!!

Frida (påhittade nöjen) sa...

Absolut, tant var det här också :)

Kollar inte varje dag, men fredagens program vill man verkligen inte missa! Har dock inte fastnat för lördagens program, men har heller nästan aldrig sett det. Kanske borde göra det, är det författare och bokdiskussioner då också?

Boklusen sa...

Frida: Det är intervju med en kändis varje lördag, ofta har det varit författare, men något direkt bokprat är det inte.
Du får testa!

klok som en bok sa...

Jag missar nästan alltid det för min teve är oftast avstängd:-) Men någon gång hamnar jag i reprisen av "gör om mig" (heter det så?) och det gillar jag. Inspirerande att se hur olika människor kan se ut beroende på vad de har för kläder och frisyr. Boktipset har jag också sett några gånger men nackdelen är ju att man blir sugen på att läsa allt:-)!

Ingrid från Bokbaren sa...

Jag är tant i den gamla bemärkelsen, dvs medelålders och tycker nog inte att gokväll riktigt hör ihop med om man är medelålders eller inte. Det är väl minst en miljon kvinnor i Sverige som är tanter och de är ju väldigt olika varandra. Jag är en tant utan tv.

Generic Cialis sa...

Jag har inte sett showen, men det ser mycket bra, och förutom att hon fortfarande ser ung ålder verkar det som ännu inte har påverkats.