söndag 27 september 2015

Punkter på en söndag...

  • Konstig bild till en bokblogg, eller hur? Men det är vad en stor del av helgen har ägnats åt. Beskärning av syrener. En syrenhäck som blivit alldeles förväxt, så vi har klippt metervis på höjden och även klippt inuti för att den förhoppningsvis på sikt ska bli fin igen. Nu är den kal och ful! 
  • Så mycket läst har det inte blivit denna helg. Ingen bok alls faktiskt. Men jag borde börja på Stenarna skola ropa om jag ska kunna vara med i Kulturkollos bokcirkel på facebook. Kanske i kväll?
  • I fredags såg jag på Skavlan. Ett riktigt bra avsnitt! Intervjun med Lina Axelsson Kihlbom var riktigt intressant. Hoppas att hon bemöts med kärlek av alla framöver! Så som vi önskar att vi alla får göra. 
  • Annars lyssnar jag mest på poddar just nu. Har hittat en riktigt bra! Får skriva lite mer om den framöver. Nu måste jag kila till mina matbröd som är i ugnen!
Ha en riktigt fin söndagseftermiddag!
Boklusen


5 kommentarer:

Linnea sa...

Nu är jag nyfiken på viken pod du har börjat lyssna på. :) Jag älskar podcasts och är alltid ute efter nya. :)

Cilia sa...

Jag har blivit lite smått beroende av poddar den senaste tiden eftersom det är så smidigt när man pendlar, så ska bli spännande att höra om vilken du lyssnar på :)

Boklusen sa...

Det kommer, det kommer:)! Vilka är era favoriter?

Cilia sa...

Jag har en massa favoriter, t.ex. Serial, Studentafton, Rättegångspodden & En varg söker sin podd :)

Boklusen sa...

Åh, tack för tips! Ska kolla upp dessa!