söndag 6 september 2015

Punkter på en söndag...Så var det dags för lite punkter på en söndag igen! Känns länge sen!
  •  Just nu läser jag Presidentens hatt av Antoine Laurain. Vad läser du just nu?
  • Jag har varit och köpt lite nya blommor idag. Orange höstglöd blev det till köket. Jag tycker att de är så fina den här tiden på hösten. 
  • Etta på bokus pockettopp ligger Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philippe Sendker. En sagobok för vuxna!
  • På den inbundna listan ligger Blå stjärnan av Jan Guillou på förstaplats. Jag har inte läst hans serie "Det stora århundradet", men det skulle jag vilja göra framöver. Är det någon som läst den och i såfall vad tyckte ni?
  • Den mest köpa e-boken på bokus just nu är Det som inte dödar oss - Millenium 4. Den ligger faktiskt inbunden här hemma. Maken har införskaffat den och ska läsa den. Jag lär nog också läsa den framöver, men är inte så intresserad just nu. 
  • Åh, har så mycket jag vill läsa och så lite tid! Som alltid nästan. Men jag tar en bit i taget och läser då och då när tid och lust finnes. 

Ha en riktigt fin söndagseftermiddag och kväll!

6 kommentarer:

bloggbohemen sa...

Vad kul att du tar upp "punkter på en söndag" igen. Jag gillar de inläggen! Jag lyssnade på Jag är en tjuv av Jonas Karlsson igår och ska välja ny bok idag. Alltid ett kärt besvär. :)

Anonym sa...

Fin blomma du köpt. Orange är en av mina absoluta favoritfärger. Tyvärr är jag ökänd som den som mördar blommor så jag håller mig ifrån levande växter... :)

Anonym sa...

Hej på dej, jag upptäckte din trevliga blogg av slump men numera är jag en återkommande besökare. Är själv en bokmal men emellanåt känns det som om jag fastnar och inte riktigt vad jag vill läsa....nu får jag många bra tips av dig, tack för det!! Just nu läser jag Odödlig av Sharon Bolton en författare som jag upptäckt med din hjälp...hon skriver sååååå bra, tycker jag.
Kalanchoe är en tacksam blomma och orange är fint. Ha en fortsatt trevlig dag!//Helene

Boklusen sa...

Kul att du gillar "Punkter på en söndag"! Alltid roligt med lite feedback på inläggen.
Ja, visst är det ett fint nöje att välja ny bok!!

Boklusen sa...

Tror du kan chansa på dessa! Behöver väldigt lite vatten. Lycka till!

Boklusen sa...

Tack för att du skrev en kommentar till mig! Det är alltid så roligt när ni gör det.
Sharon Bolton kan jag inte erinra mig att jag läst, så det tipset har du nog fått någon annanstans. Men nu fick jag ett tips! Tack!