fredag 2 december 2011

Veckans fråga

Fredag igen och dags för bokbloggsjerka!

Hur får du tag på dina böcker? Köper du eller lånar du dem? Finns det någon internetbokhandel som du anlitar oftare än andra? Kort sagt: beskriv hur du får tag på dina böcker som trängs i bokhyllan och som gör allt för att fånga ditt intresse.


Jag köper eller lånar mina böcker. Om jag köper dem blir det oftast via nätet, bokus, av en gammal vana och det funkar bra. När jag lånar dem lånar jag av vänner eller på biblioteket. Vi har ett väldigt bra bibliotek i min kommun.

9 kommentarer:

Din hemliga bokvän sa...

Nu har jag beställt dina böcker! Så nu får du ha tillfälligt köpstopp, vore hemskt om du hann köpa dem själv. Jag hoppas att jag hittat rätt med dom! (tack för din förnämliga lista med alla lästa böcker + olästa, det gjorde det hela lite lättare, även om jag upptäckte att du hade läst flera av dem som jag hade som "påtänkta" först)

Monika sa...

Jag skulle önska att vi hade ett bra bibliotek här, men när jag tittar där så känns det som att jag har nyare böcker än vad de har.

Boklusen sa...

Min hemliga bokvän: Sorry, se inlägget ovan, men nu ska jag inte köpa fler böcker... Jag inser också att min lista över olästa böcker inte är så uppdaterad. Men det spelar ingen roll, jag tror att jag kommer att bli överlycklig och överraskad av ditt paket! Längtar:)!

Boklusen sa...

Monika: Vad tråkigt! Det är verkligen guld värt med ett bra bibliotek. Jag kommer med många inköpsförslag till mitt bibliotek och de är alltid tillmötesgående och köper in det jag önskar :)!

Biblofilter sa...

Lyder virkeligt som om du har et fantastisk bibliotek!

Selv låner jeg på bibliotek og venner og køber en del også!

Evalinn sa...

Jag har aldrig riktigt kommit fram till om bokus eller adlibris är bättre...så jag vet aldrig vilken av dem jag ska gå till..?

Boklusen sa...

Evalinn: Jag vet inte heller vem som är bäst. Jag köper på bokus av ohejdad vana:)!

Emma sa...

Även mitt bibliotek brukar köpa in det jag önskar. Det verkar som att biblioteksvärlden är rätt svajig.

klok som en bok sa...

Jag lämnar också ofta inköpsförslag till mitt bibliotek och det funkar jättebra:-)