torsdag 28 oktober 2010

Allt i hemmet jul


Nu börjar höjdpunkten under året då det gäller tidningar för mig. Nu kommer alla julnumren av tidningarna. Häromdagen damp tidningen Allt i hemmet ned i brevlådan med sitt julspecial. Ett av de trevliga reportagen var om Leilas jul. Nu blir tidningenskontot extra påfrestat ett tag!

5 kommentarer:

Boktokig Eva Boström sa...

Älskar julen och jultidningar och allt annat som hör ihop med julen!!!

Ja, jag tänker faktiskt att jag har väldig tur som har möjlighet att gå på en massa kul och spännande saker.

klok som en bok sa...

Åh jag älskar också julnummer, speciellt inredningstidningar. Kan man drömma sig bort en stund, få inspiration och mysa av stämningen:-)

klok som en bok sa...

Du frågade ju på min blogg vilken bok jag ville rekommendera, vilket jag tyckte var jättesvårt men nu såg jag ett inlägg här nedanför att du gillar drama, romantik och chic-lit, så då kan jag definitivt rekommendera Överenskommelser av Simona Ahrnstedt. Mycket romantiskt och dramatiskt, lite mer snusk-lit än chic-lit:-)

Boklusen sa...

Klok som en bok: Jag kanske ska ta och låna den boken någon dag framöver då. Jag har fortfarande mycket kvar i min "att läsa-hög" och kommer ingenvart just nu...

Ordrik sa...

Åh, ja! Man måste ladda inför julen med mysiga tidningar som tipsar, pysslar och innehåller fina, inspirerande bilder. Annars blir det ingen riktig jul :)