onsdag 3 oktober 2012

Boktidningar

Läser ni boktidningar? Jag har i ett par år prenumererat på tidningen Vi läser. Vissa nummer gillar jag mycket och andra tycker jag inte att det är något för mig. För några veckor sedan fick jag tidningen Books & Dreams i brevlådan. Det är gamla Yourlife-gänget som gjort denna tidning som kommer att komma ut 4 ggr/år. Vissa reportage var väldigt intressanta och andra mindre. Jag kommer att hänga kvar som prenumerant och ser fram emot att se hur tidningen kommer att utvecklas!

4 kommentarer:

bloggbohemen sa...

Fick första numret av Books & Dreams på Bokmässan, men har inte hunnit läsa den än. ViLäser är lite ojämn tycker jag också.

Boklusen sa...

Får se vad du tycker om Books & Dreams när du läst den! Kanske tycker vi att boktidningarna är ojämna för att de täcker upp mångas boksmak och vi är mest intresserade av att läsa om de författare som intresserar oss själva.

Sincerely Johanna sa...

Jag läser och älskar Vi Läser. Fick hem Books & Dreams gratis och tyckte den var okej. Ska testa ett nummer till innan jag bestämmer mig för att fortsätta eller avsluta den prenumerationen.

Boklusen sa...

Ja, det är svårt att avgöra efter endast ett nummer.