söndag 30 juni 2013

De skandalösa 
Äntligen har Simona Ahrnstedt kommit ut med en ny bok! Hennes tredje inom romance-genren. Boken handlar om fröken Magdalena Swärd som blir erbjuden arbete som sällskapsdam till en ung kvinna på greve Gabriel Gripklos slott där det är middagar och diverse fester för att Gabriel Gripklo ska finna sin blivande fru.
 
Magdalena och Gabriel springer på varandra och tycker inte alls om varandra till en början, men allteftersom så uppstår tycke dem emellan. Vilket inte är okej. En greve och en sällskapsdam. Greven bör finna någon som som står högre i rang.
 
Ja, man förstår hur boken slutar. Men det gör inte så mycket för man vill ändå veta hur resan dit går. Boken är härlig underhållning med både historia och romantik. Enda irritationen under läsningen är en del språkliga fel som borde ha korrigerats av förlaget. Tråkigt för Simona! I övrigt är det bara att vänta på nästa bok...


4 kommentarer:

Madde sa...

Läser denna just nu och älskar den. Har inte märkt av några fel men jag är väl helt inne i historien så är kanske därför!

Sincerely Johanna sa...

Jag började läsa den igår kväll. Får se vad jag tycker när jag är klar.

Boklusen sa...

Ja, detta är verkligen underhållning!

Boklusen sa...

Hoppas att du gillade den!