måndag 29 augusti 2011

Läsning hos frissan

Idag har jag varit hos frissan och fixat till mig lite. Jag gillar att sitta där och läsa i stolen med lite värme ovanför huvudet medan färgen verkar. Oftast läser jag någon av alla de tidningar som finns där. Idag blev det ett gammalt nummer av tidningen M, någon ny skönhetstidning  och Sköna hem. Skvallertidningar läser jag sällan eller aldrig.

Vad läser ni hos frissan?

5 kommentarer:

Boktokig sa...

Läser faktiskt inte något. Pratar mest. Men så klipper jag mig bara. Om jag var där för någon längre behandling så skulle inte heller jag läsa skvallertidningar. men gärna Sköna hem eller skönhetstidningar.

Anonym sa...

Gärna riktiga skvallertidningar!!!

klok som en bok sa...

Går direkt på skvallertidningarna för de läser jag aldrig annars, gäller att passa på:-)Där jag klipper mig finns inte inredningstidningar annars hade jag säkert tittat i de också även om jag tycker de kräver lite mer koncentration:-)

Boklusen sa...

Jag kanske borde läsa skvallertidningar jag med, så jag håller mig mer á jour med kändisvärlden;)!

boksnoken sa...

Jag gör som klok som en bok - läser skvallertidningar eftersom jag aldrig läser såna annars. Men jag läser bara medan jag väntar på min tur - medan jag blir klippt pratar jag med min frissa eftersom vi är vänner även privat :-).