söndag 25 januari 2015

Punkter på en söndag...

  • Bilden är tagen från idrottonline.se och sådana här spår skulle jag verkligen önska mig där jag bor, men det händer liksom inte. Men jag är nöjd med att det fungerade att åka längd här idag och det var härligt. 
  • Den här helgen har det blivit mycket lästid. Härligt! Jag har läst Babyrace av Katerina Janouch, en ny chiclit-serie. Mina tankar om den kommer om några dagar. Har även läst den senaste boken om Bricken av Vibeke Olsson. 
  • Etta på bokustoppen för pocketböcker är Zack av Måns Kallentoft och Markus Lutteman. En ny serie av Kallentoft som jag missat. Hm, kanske är något att kolla upp...
  • Etta på den inbundna listan ligger Diana Gabaldon med Skugga av svek, del 2. Henne har jag bara läst en enda bok av och det är den första i Outlander-serien. En serie som uppskattas av väldigt många läsare. 
  • Nej, nu ska jag skynda mig att återgå till en Nora Roberts-bok som väntar på mig vid soffan, innan resten av familjen kommer hem. 

Ha en skön söndagskväll!


4 kommentarer:

Linnea sa...

Jag läste Zack förra året och tyckte den var helt okej. Fast ganska skruvad.. :)

Boklusen sa...

Då är det nog inget för mig. Jag har svårt när det blir för skruvat.

Geta sa...

Härliga skidspår och vad härligt med mycket lästid. Jag har så himla svårt att prioritera det trots att jag vill. Får bli bättring där ;)
Kram Agneta

Boklusen sa...

Läsning får man lov att prioritera ibland, det är så lätt att det kommer annat som är viktigare emellan.