söndag 4 januari 2015

Punkter på en söndag...

  • Lite vemodig söndag. Tänk så snabbt en julledighet kan gå! Snart är det vardag ända fram till semestern förutom lite strödagar här och där. Men jag ska verkligen inte klaga, då jag haft en jättehärlig ledighet och dessutom ett jätteroligt jobb att gå tillbaka till. 
  • Igår var jag in till biblioteket en kortis. Dottern har lockat in mig på Blondinbellas blogg och nu tycker jag att Blondinbella är såpass intressant så jag lånade boken Egoboost.  Mina tankar om den boken kommer senare under veckan. Jag lånade även boken Hälsa på recept som jag inte börjat läsa ännu. 
  • Jag gillar Rörstrands serie Swedish grace  och sitter just nu och dricker te ur den samtidigt som jag skriver. Men jag skulle vilja ha lite nya teer, är lite trött på de vanliga sorterna som jag har. Någon som har något bra tips?
  •  Här lever julen kvar till viss del och en del är bortplockat. Jag borde verkligen göra ett ryck och ta bort julgranen och julgardinerna i köket. Tänk att det är såå roligt att sätta fram allt och sedan är det så skönt när allt är borta. Ljust och fräscht, ett slitet uttryck men så sant. 

Ha en skön söndag!
4 kommentarer:

bloggbohemen sa...

Jag håller med - ledigheten var fin, men som vanligt för kort. Går nog aldrig att få för mycket ledigt. :) Å andra sidan ser jag nu fram emot en vår med deltidsjobb och det passar mig mycket bättre än heltid.

klok som en bok sa...

Fint porslin! Är det tunt och gott att dricka ur? Jag är en sån tråkmåns som helst dricker lipton gul men kan ibland variera mig med english breakfast:)

Boklusen sa...

Vad härligt med deltidsjobb! Hoppas det blir en fin vår för dig!

Boklusen sa...

Jag tycker att det är det! Men du kan kika på det på någon porslinsaffär. Det är väl olika tycken och smak!