fredag 12 september 2014

Under vintergatans alla stjärnor

Ännu en debutroman för mig i år, nämligen Camilla Davidssons Vintergatans alla stjärnor. Den handlar om Emma som är en riktig karriärkvinna, men blir förälskad i Eric som bor i London. Emma säger upp sig och flyttar till London för att komma närmare Eric.

Emma hör talas om pilgrimsleden Camino de Santiago de Compostela i Spanien och bestämmer sig för att gå den. Det blir en resa i båda kropp och själ för henne och hon möter flera intressanta människor på sin vandring.

En bok om att försöka hitta meningen med livet och tankar om hur vi ska leva vårt liv för att leva det fullt ut. Under vintergatans stjärnor har ett bra flyt och Camilla håller mitt intresse uppe genom hela boken. Jag blir till och med sugen att vandra Camino de Santiago de Compostela, även om vandring inte riktigt är min grej.

9 kommentarer:

Bokhuset sa...

Jag älskade boken. Försökte dra ut på den på slutet så den skulle hålla längre. Författarinnan har precis varit ute och vandrat igen, är avis.

Cissi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Cissi sa...

Den här verkar intressant så den hamnade i min önskelista direkt så jag inte glömmer bort den (och i bästa fall får jag den i födelsedagspresent) :-).

Millas Hälsoblogg sa...

Det låter spännande ska lägga boken på minnet:)

Boklusen sa...

Visst är det svårt att dra ut på slutet på bra böcker? Helt hopplöst, jag plöjer som en galning då trots att jag egentligen vill spara på sidorna.

Boklusen sa...

Håller tummarna för din födelsedag! Bra med välfyllda önskelistor i allafall, då blir det lättare för de närmaste att ge bra presenter!

Boklusen sa...

Roligt att du tog dig tid att skriva en liten kommentar!

Unknown sa...

Vad roligt att du gillade min roman! :) /Camilla

Boklusen sa...

Roligt att du kikar in och skriver en hälsning! Tack Camilla!