onsdag 17 september 2014

En enda natt

Äntligen har Simona Ahrnstedts nästa bok kommit ut och jag har plöjt den! Ett dygn tog det, med alla lediga stunder under tiden. Det gick helt enkelt inte att släppa boken. Den nattens sömn blev betydligt kortare än normalt, om jag så säger.

En enda natt är en romance-bok som utspelar sig i nutid. De tidigare böckerna av Simona Ahrnstedt har varit historiska romaner med inslag av kärlek. En enda natt handlar om Natalia de la Grip som blir utbjuden på lunch av den ökände riskkapitalisten David Hammar. Han vill enbart träffa henne för att få information om hennes familjs företag och se om han kan få över henne på sin sida i en övertagning av företaget.

Två människor med helt olika bakgrund, men  i mångt och mycket väldigt lika varandra. Ska det kunna bli något mellan dem?

Som sagt, en mycket fängslande roman med tempo och driv som håller mitt intresse uppe från första sidan till den sista. Det enda som jag mig bekymrad är att det säkerligen är ett år tills nästa roman av Simona kommer ut. Skynda, skynda...;)

2 kommentarer:

Sincerely Johanna sa...

Åh jag vill läsa den men det är så många böcker som kämpar om att bli lästa just nu och den här är så tjock att jag har prioriterat de tunna än så länge.

Boklusen sa...

Det är hopplöst med allt man vill läsa och så lite tid man har att läsa. Men varenda sida är läsvärd i denna, för min del hade den kunnat vara dubbelt så tjock:).