måndag 8 september 2014

Att ge upp

Jag gillade Curtis Sittenfelds bok Presidentens hustru mycket så jag hade höga förväntningar på Systerland, men efter 88 sidor gav jag upp. Jag blev aldrig förtjust i boken. Boken var en lånebok där tiden snart gick ut och jag har en hel hög med böcker att läsa, så jag bestämde mig för att lägga ihop boken och ge upp.

Det bär alltid emot lite att ge upp en bok, samtidigt känner jag att livet är för kort för att läsa böcker som jag inte är så förtjust i. Och jag tycker att jag verkligen försökte då jag gav 88 sidor chansen. Hur tänker ni kring sånt som att inte läsa ut böcker?

2 kommentarer:

boksnoken sa...

Det är sällan jag ger upp en bok, men om jag märker att jag verkligen inte gillar det jag läser så får det vara. Finns så många bra böcker som väntar så varför slösa tid på såna man inte gillar...

Jag gillade för övrigt också "Presidentens hustru" men sen läste jag en annan bok av samma författare (minns inte titeln just nu) som jag inte tyckte lika bra om.

Boklusen sa...

Jag gillade också "Presidentens hustru" och hoppades mycket på denna. Kanske gav jag den inte tillräckligt med tid, vad vet jag...