måndag 8 november 2010

Pocket och prassel


I dag kom mitt hemliga paket i brevlådan. Så roligt! Och så glad jag blev när jag sak efter sak tog ut innehållet. Min hemliga bokvän har gjort ett jättefint paket till mig. Tack för det!

Jag har aldrig läst något av Bodil Malmsten, men tänkt många gånger att jag ska göra det. Nu har jag en bok av henne, så nu ska det bli av. Jätteroligt! Sedan fick jag jättegod choklad (hur ska jag kunna hålla mig till på fredag för att äta detta;)), fina näsdukar, ett jättefint bokmärke, en sudokubok av utmärkt litet format att ha i handväskan och en burk fikonmarmelad. Fikonmarmelad har jag aldrig ätit, men hört många säga att det är så gott på ost och kex. Så nu ska det bli ostbricka någon dag framöver.

Verkligen toppenbra paket! Tänk att det får plats så mycket i ett litet paket! Jag längtar redan till nästa bokbyte.

3 kommentarer:

Emma sa...

Kul att du gillade ditt paket, och vilken tur att du inte redan läst Bodil! Och tur att det kom fram i tid, jag var lite orolig för när jag skulle lägga det på lådan i lördags var det för tjockt. Marmeladen tog emot! =) Så jag fick vänta till söndagen och gå till ett postställe och posta det i stället.
Nu kan jag avslöja att det var från mig! =)

Boklusen sa...

Tack Emma! Ditt paket var verkligen uppskattat!

Boktokig Eva Boström sa...

Vad mycket trevligt du fick i paketet! Bodil Malmsten har jag länge velat läsa, men det har inte blivit av! Måste ta mig i kragen och ordna fram en bok av henne! Chokladen ser god ut!

Håller med dig! Längtar verkligen till nästa gång!