torsdag 19 mars 2015

Sådärja...

Sådärja, då har jag fått iväg mail till alla som ska vara med i bokbytet. Ni som är med i bytet förväntas göra ett litet besök i mottagarens blogg och lämna en kommentar (fast utan att avslöja vilken blogg ni skriver!) - för då vet alla att det faktiskt finns någon därute som tänker skicka ett grönt brev så småningom. Och ni som är med, ni bör tillfälligtvis tillåta anonyma kommentarer så att er hemliga vän kan kommunicera med er!

Kom ihåg att vara försiktig med de adresser ni fått! De är till endast för er och det här bokbytet. Många vill vara anonyma så använd deras bloggnamn när ni skriver till dem på bloggen och aldrig deras rätta namn.

Här är alla deltagare. 
Här är regler och datum.
Och här är alla frågor som det är önskvärt att ni svarar på så snart som möjligt på er blogg så er bloggkompis får det lite lättare att göra ett fint paket till er.

Så kör igång! Hälsa på er hemliga bloggvän och lämna ett anonymt meddelande, skriv ett inlägg på din egen blogg om vad du gillar och börja snoka runt på din hemliga bloggväns blogg och fundera över hur du ska kunna åstadkomma ett så härligt paket som möjligt. Och välfyllt ska det vara!!

Lycka till!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan det stämma att jag fått den här bloggen att skicka till? Vågar inte skriva och fråga ... ;)

Boklusen sa...

Jo, det är nog helt rätt! Jag vill också vara med att ge och få:)! Svårt liksom att stå utanför...

Anonym sa...

Klart du ska! :)