tisdag 28 oktober 2014

Vem är du?

Besöksstatistiken på min blogg har den senaste tiden rusat i höjden och det är verkligen jätteroligt. Däremot kommenteras det inte så ofta, vilket är lite trist för mig, men samtidigt så kommenterar jag väldigt sällan på andras bloggar också så jag kan absolut inte säga något om det.

Men jag blir lite nyfiken. Vem är du som kikar in här? Vad gillar du att läsa på min blogg? Vore superkul om ni tog ett par minuter och lämnade ett litet avtryck hos mig.


7 kommentarer:

liza sa...

Jag är också mycket dålig att kommentera på andras bloggar men det finns ju inget bättre än kommentarer på sin egen blogg. Så därför kände jag att jag ville kommentera nu :) vem är då jag? liza, finlandssvensk, snart 23 år, skriver också en bokblogg vid man i regnet. jag gillar att läsa om olika tips t.ex. tips på julböcker, tips på websidor osv. Det gör en blogg så mycket mera personlig.

hoppas du fick något ut av min kommentar :) ha de bra !

Lena sa...

Lämnar en liten kommentar hos dig. Jag heter Lena, ålder 50+ och har också en blogg. Jag gillar att få tips om böcker och även massa annat och även läsa sådant som är lite mer personligt. Du har en mysig och personlig blogg.

boksnoken sa...

Jag tittar in regelbundet, lämnar en kommentar nån gång :-).

Boklusen sa...

Tack för att du tog dig tid att svara! Det uppskattas. Ha en bra vecka!

Boklusen sa...

Tack för att du tog dig tid att svar och roligt att du gillar min blogg! Ha en bra vecka!

Boklusen sa...

Tack för att du svarade! Visst är det kul med kommentarer emellanåt?!

boksnoken sa...

Jo, det är ju det! :-)