lördag 6 juli 2013

Sommaren vid Willow Lake


 
Susan Wiggs skriver romantik på ett helt okej sätt, inte för mycket, inte för "töntigt" utan bara trevligt. Inga böcker som jag vill läsa den ena efter den andra, men någon gång ibland då och då är det alldeles perfekt.
 
Sommaren vid Willow Lake handlar om Olivia som får uppdraget av sin farmor att restaurera det gamla sommarlägret så att det blir tjusigt igen. Farföräldrarna ska fira bröllopsdag där tillsammans med alla nära och kära och då vill det att det ska se ut som i forna glansdagar. Olivia tyckte aldrig om att vara där på läger, men var där många somrar i sin ungdom. Först vill hon inte åta sig uppdraget men pga kärleksbekymmer tänker hon att det är en perfekt uppgift för henne för att glömma allt och gå vidare.
 
Olivia är homestylist till vardags och förvandlar naturligtvis lägret till ett toppenställe. Mycket händer efter vägen med både vänskap och kärlek. Både för henne och andra som finns i  hennes närhet under denna sommar då renoveringen sker.
 
Hur ska jag sammanfatta detta? Mysig, trevlig, sommarkänsla, och jo, jag kommer att läsa mer av Susan Wiggs när tillfälle ges.

Inga kommentarer: