söndag 9 oktober 2011

Städa bokhyllan

Igår fick jag ett ryck och städade bokhyllan. Det var inte så fruktansvärt länge sedan sist, men det har ramlat in så många nya böcker så de låg på varandra i högar.

Nu har jag plockat bort massor av böcker som jag inte ska behålla längre. Det känns som att en del böcker har gjort sitt i bokhyllan efter ett tag. Jag tror att jag ska ta med mig dem till jobbet och ge bort dem. Kanske kan det glädja någon?

3 kommentarer:

Elin sa...

Gillar när man kan ge bort böcker, även om man själv inte har någon glädje av dom så innebär det inte heller att någon annan inte skulle gilla dom. På min förra arbetsplats så hade vi en hylla i fikarummet med böcker och filmer så fungerade som ett lite bibliotek. Man tog med sina avlagda böcker och filmer sen fick man skriva upp sig på en lista och låna.

Ylva sa...

Vad härligt! Så gjorde vi på mitt jobb med........eller rättare sagt dom andra, jag biter mig envetet fast vid mina böcker ;))

Lotta sa...

Vad snäll du är! Jag kan omöjligt skiljas från mina böcker av någon anledning. Även om jag inte ens gillade boken så står den kvar och samlar damm...