torsdag 19 maj 2011

Klassiker

Idag skriver Weronica om Brontë:s böcker, som är klassiker. Jag vet inte hur det är med er, men jag har svårt att få tid att prioritera att läsa klassiker. Jag vill verkligen läsa fler av dessa äldre godingar, men det dimper ner så mycket nytt som jag är nyfiken på så jag hinner inte med mig.

Hur gör ni andra bokslukare?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Boklusen!
Har börjat läsa en bok du gav betyg 5 - Förbjuden frukt. Har inte hunnit så långt men den är bra tycker jag. Påminner lite om Äppeldalen.
Jag uppskattar din blogg mycket!!

Bai sa...

Eg kjenner meg godt igjen i det du skriv. Eg vil også ha lese alle dei store klassikarane, samtidig som eg vil få med meg alt det nye. Eg prøver å lese ei bok om gongen, og tenke at eg har mange år igjen å lese.

boksnoken sa...

Jag känner ingen som helst lust att läsa klassiker faktiskt... Inte min smak och det finns så många andra böcker som lockar!

Lotta sa...

Jag älskar klassiker, men som du säger så har jag också svårt att verkligen ta tag i en. Ofta så är de väldigt stora och tjocka... Men jag ska läsa några klassiker iår enligt min läslista så jag ska ta tag i en snart :)

Boklusen sa...

Till anonym: Vad roligt att du gillade Äppeldalen! Hoppas att du kommer att tycka om Förbjuden frukt också!

Anonym sa...

Den var bra men jag kanske inte skulle sätta mer än betyg 3.7 på den. Äppeldalen var bättre. Lite annorlunda bok som kändes mysig...

Boklusen sa...

Roligt att du gillade den någorlunda i allafall, Anonym, så jag inte lurade dig helt!