tisdag 24 maj 2011

Kanelbullar

Visst är det gott med kanelbullar! Nu var det ett tag sedan jag bakade kanelbullar så i kväll är det dags igen. Just nu står degen på jäsning. Jag är uppväxt med att alltid ha kanelbullar hemma i frysen, så det är ett måste för mig.

När jag bakar kanelbullar så bakar jag alltid med receptet ur Sju sorters kakor. Inga förnyelser eller annat, utan traditionella kanelbullar ska det vara!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Ojojoj vad sugen jag blev på bullar nu! Jag är glutenallergiker så jag är inte bortskämd med bullar precis... Jag kan inte baka bullar, misslyckas jämt, så jag får bullar högst en gång per år.

Emmas Bokhylla sa...

Ah, jag alskar kanelbullar! Men jag far dem inte sa ofta, maste hitta ett bra recept med torrjast, for det ar det enda jag har har nere!

Boklusen sa...

Lotta: Aj då. Inte så kul att vara glutenallergiker då det vankas kanelbullar! Hoppas att du hittar några snart som du gillar!

Emmas bokhylla: Jag bakar sällan/nästan aldrig med torrjäst, men det ska väl egentligen inte vara så mycket svårare än med vanlig jäst. Hoppas att du snart hittar ett bra recept!