lördag 18 juni 2016

Tills något annat tar vid

Tills något annat tar vid är Agneta Vorbergs debutroman. Vilken fin debut! Vi får följa två systrar, Kristin och Marie, som lever helt olika liv på olika platser i Sverige utan att ha kontakt med varandra. Kristin är advokat och har gjort en lysande karriär och bor tillsammans med sin man som även han är advokat. De har ett "fint" umgänge och svärföräldrar med krav på hur livet ska levas. Särskilt från svärmors sida. Kristin börjar dock tänka att hon vill leva ett annat liv...

Marie är även hon gift och bor i ett hus på landet utanför Göteborg. Även hon har ett jobb som hon inte trivs helt med utan börjar tänka och söka annat. Hon ser fram emot ett annat liv, samtidigt som hennes man trivs med hur de har det. På sätt och vis.

En jättefin relationsroman om vänskap, kärlek och tankar kring hur vi vill leva våra liv. Tills något annat tar vid fängslar och det är svårt att lägga bort boken. Jag vill hela tiden veta fortsättningen. En lysande debut och jag ser redan fram emot Agnetas nästa roman!

1 kommentar:

Agneta sa...

Tack för en jättefin recension! :)