fredag 11 december 2015

Att falla med snön

Någon gång kring förra julen fick jag tipset om Sarah Morgans Att falla i snön i någon bokblogg. Det skulle vara en mysig julbok att njuta av i december, så jag köpte boken och har sparat den fram till härom veckan då jag läste den. Och oj, vilken feelgood i juletider! En riktig bladvändare, med ett innehåll som en romantisk film som man avslutar varm i hjärtat.

Här får vi möta superkarriäristen Kayla som jobbar för fullt och ännu mer under julen just för att glömma den hemska högtiden som hon har jobbiga minnen kring och heller ingen att fira julen med. Hon får ett nytt projekt där det uppdragsgivaren önskar att hon kommer till deras fritidsanläggning i Vermont för att känna hur det är där för att kunna marknadsföra produkten ordentligt. Kayla tar tag i projektet med hull och hår och åker till Vermont för att jobba under julen.

Nu blir saker och ting inte alltid som man tänkt sig. I Vermont möter hon en varm familj som öppnar upp sig för henne och vill ta henne till sig, en snygg man som finner henne intressant och en miljö som överraskar henne.

En riktig feelgood i juletider helt enkelt! Jag blev så sugen att läsa del två i serien så jag laddade ner den som e-bok och körde igång med den direkt. Återkommer med mina tankar kring den!

3 kommentarer:

bloggbohemen sa...

Vilket fint omslag! Även om jag inte gillar feelgood av det här slaget blir jag nästa sugen. :)

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Åh, den lät härlig!

Bara Ett Kapitel Till sa...

Jag funderade på att köpa hem den här redan förra året men kom inte till skott och gjorde det vilket jag ångrar rejält just nu. Fin recension