söndag 15 februari 2015

Punkter på en söndag...

  • I dag har jag planterat om och fixat lite med mina övervintrande pelargoner. De flesta ser ut att ha klarat vintern i garaget bra. Nu återstår det bara att se hur sticklingarna ska överleva när de kommer i jorden. Det brukar vara det största bekymret. 
  • I helgen har jag läst ut Ett oemotståndligt förslag av Birgitta Bergin. Mina tankar om den boken kommer så småningom här på bloggen. 
  •  Melodifestivalen. Hiss eller diss? Jag tittar som vanligt varje lördag om jag inte har något bättre för mig oavsett vad jag tycker om innehållet. Det är ändå intressant att se alla och se hur det går. Jag måste ändå säga att programledarna är bäst av alla hittills. 
  • Annars då med läsningen? Jovars, jag började på en ny bok igår. Den hemliga dottern avShilpi Somaya Gowda. Jag hann bara läsa ett par sidor innan ögonen föll igen, så jag har ingen som helst aning om hur den verkar ännu. Får fortsätta ikväll:)!
 Ha en fin söndag!

2 kommentarer:

klok som en bok sa...

Dottern gillar mello och vi tittar ihop, kul med något program som man kan se tillsammans:) Första deltävlingen tyckte hon var sämst i universum, beredd att hålla med. Men sedan har det tagit sig tycker jag och programledarna och deras sångnummer är bra:)

Boklusen sa...

Jag tycker nog att programledarna är bäst! Och visst är det kul med ett program som alla uppskattar att se tillsammans:)!