lördag 7 september 2013

Tiden rusar iväg

Ojojoj, så tiden rusar iväg! Hinner knappt med allt just nu och ännu mindre med bloggen, men jo, jag lever och ska fortsätta skriva.

På läsfronten går det segt. MÅSTE läsa ut Karin Wahlbergs nya bok till på måndag då den ska lämnas tillbaka till biblioteket, så det är helgens läsmål. Det är inte det att jag inte gillar den, utan bara att jag haft ont om lästid och somnar supersnabbt på kvällarna. Bläddra någon sida i en tidning är allt jag hinner. Jag älskar ju att läsa tidningar också, så det vill jag ju också göra.

Men nöjen ska prioriteras, så nu ska jag se till att det blir mer läsning för mig. Hur går det för er? Hinner ni läsa nåt?

4 kommentarer:

Cissi sa...

Även här går det riktigt segt. Det är nog bara ett fåtal böcker som skulle få mig att både orka och prioritera läsningen just nu. Men ingen av dem finns i hemmet för stunden utan finns på min önskelista inför min födelsedag senare den här månaden.

Sincerely Johanna sa...

Jag försöker att läsa till och från jobbet samt en stund innan jag ska sova men det är mycket nu och lite tid känns det som. Speciellt lidande blir bloggen.

Boklusen sa...

Ja, det går väl lite upp och ner med läsandet för oss alla i perioder. Tur att vi kommer igen:)! Hoppas du får lite kul att läsa på födelsedagen!

Boklusen sa...

Tur att du kan läsa lite på väg till och från jobbet i alla fall! Vi får hoppas att det är en period med lite läsning som går över för oss!