fredag 25 maj 2012

På önskelistan

Veckans bokbloggsjerka handlar om önskeböcker:
Nämn en bok som står på din önskelista just nu.

Den bok som hägrar mest för mig just nu är Mari Jungstedts nya: Den sista akten. Jag har läst ett par bokrecensioner och gillat det jag läst, men jag drar mig för att köpa den. Jag står i kö på biblan, men det lär ta tid innan jag får den. När jag ställde mig i kö hamnade jag på plats 111. Känns ju liiite segt!!

17 kommentarer:

Monika sa...

Jag funderar lite på hur länge jag kan vänta innan jag köper den. Har inte läst boken innan, men den får förmodligen följa med till Gotland och bli läst i sommar. Och sedan måste jag ju ha nästa del :)

klok som en bok sa...

Så många har jag aldrig haft före mig i kön till någon bok! Måste vara populärt att låna på bibban där du bor:-)

Vargnatts bokhylla sa...

Oj vilken kö! Den som väntar på nå gott...? :)

Sara Pepparkaka sa...

Ojdå, det var verkligen en lång kö. Hoppas det är en bra bok, då.

Annika sa...

Det är en evinnerlig tur att jag bor på en liten ort för här är det knappt någon väntetid alls. Jag tror aldrig att jag skulle orka vänta så länge i en bibliotekskö och då skulle risken vara extremt stor att jag skulle handla långt utöver min budget...

Stockholmsflickan sa...

Ja, det verkar lätt bli lite kö på nya böcker... Då får man leta fram tålamodet :)

Anna sa...

Eller så lånar du den som e-bok. Ingen kö på dem än så länge...

Henrik Johansson sa...

Jag köper knappt nytt just nu. Måste vända på slantarna. Så det blir ofta bibblan, men 111 före känns tungt!

Cassandra sa...

Hoppas de andra läser den snabbt! :)

Ylva sa...

Anna; Jag har sökt boken som e-bok på många bibliotek och inte hittat den på ett enda. Det verkar inte som om den har kommit ut som lånebok i e-format ännu. Någon som vet?

Boklusen sa...

Jag har också sökt den, men inte funnit den. Kanske är det så att vissa förlag börjar dra ut på utgivningen av e-böcker pga att de förlorar pengar??

blogg_bohemen sa...

Jungstedt tillhör egentligen inte mina favoriter, men jag börjar faktiskt känna mig lite sugen på ett Gotlandsmord så det kan nog hända att det blir en Jungstedt i sommar.

Bokdivisionen sa...

Jag blev oxå förundrad över den långa kön! Jag brukar reservera mycket kurslitteratur och känner att det är långt om jag hamnar på plats 3. Bara på kul gick jag in på Stockholm stadsbibliotek och kollade på kön på denna. Plats 168 skulle jag få, iofs fanns det många exemplar av boken men ändå!

Ylva sa...

Kollade på Dito och där finns den att köpa som e-bok. Blir lite irriterad när den då inte finns att låna i det formatet. Jag har blivit lite "bortskämd" med läsplattan, tycker det är himla bekvämt att läsa på den. Får väl i värsta fall köpa boken i e-format då....;)

Boklusen sa...

Synd att det inte finns på biblan! Ja, visst är det bekvämt med e-böcker! Jag tycker dock att det borde vara större skillnad i pris på en e-bok och en inbunden än vad det är idag. Man får ju mindre för pengarna!

Ylva sa...

Det håller jag absolut med om. Priset är på tok för högt på e-böckerna. Det känns lite omotiverat att köpa i e-format när den vanliga boken bara kostar nån tia mer........

Lotten sa...

Jag föll för den. 169 kronor...