torsdag 23 juni 2011

I natt är du död


Vilken hemsk titel, I natt är du död! Viveca Stens senaste och fjärde bok i Sandhamnsserien. Jag tycker nog att det är hennes absolut bästa hittills! Vilken bladvändare!

I natt är du död handlar om psykologistudenden Marcus som håller på med ett arbete om gruppprocesser och väljer att titta närmare på en särskild kustjägargrupp på 70-talet. Boken är spännande, bitvis otrevlig och jag ville bara fortsätta att läsa.

Jag tycker om att få följa Noras liv och skulle gärna vilja besöka hennes hus på Sandhamn.

Betyg: 5

5 kommentarer:

boksnoken sa...

Jag gillade den också, Viveca Sten blir bara bättre och bättre!

Frida sa...

Jag har inte läst Viveca Sten än, och nu är nog första gången jag blir riktigt nyfiken. Kanske får prova på henne i sommar.

Boklusen sa...

Viveca Sten blir absolut bättre och bättre. Du, Frida, om du är tveksam så börja med den tredje eller fjärde boken av henne:)!

Frida sa...

Men jag är ju en sådan där som har tvångstankar om att jag bara måste börja från början i serier... Nu blev det lite jobbigt :)

Boklusen sa...

Ja, du får fundera, endera börja från början och ta det att det är något sämre eller börja senare och få det bästa direkt!! Fast nackdelen med att hoppa in senare är att man missar "de privata" delarna hos de som är med i alla böckerna!