tisdag 21 juni 2011
Det bästa ur Fredagsgourmet
Tidningen Allt om mat har samlat alla sina bästa recept från vinjetten Fredagsgourmet i boken Det bästa ur Fredagsgourmet. Det är en mycket gedigen bok med massor av recept. I rubriken Fisk finns 25 fredagsmiddagar med endera en mindre förrätt, efterrätt eller drink/tilltugg till. Därefter kommer rubriken Skaldjur med 9 fredagsmiddagar, Fisk och skaldjur med 10 middagar, Fågel med 24 middagar, Nöt med 33 middagar, Fläsk med 14 middagar, Lamm med 13 middagar och slutligen Vilt med 8 middagar,
Det mesta verkar väldigt gott så det finns hopp om att jag ska kunna variera våra fredagsmiddagar lite mer framöver. Inte bara texmexmat;)! Layouten är tilltalande och trevlig. Mycket känns som höst- och vintermat, men jag ska ta och prova lite av det grillade i sommar.
PS! Enligt bokens baksida ska middagen ta max 60 minuter att tillaga. DS!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
DET låter som en bok för mig, för min familj!
Ja, den är bra!
mums
Skicka en kommentar