söndag 22 januari 2017

Punkter på en söndag...

  • Åh, vad jag äter apelsiner just nu! Köper kilovis på affären och de går åt i ett swish. Man får passa på medan det är högsäsong. Nu är de som godast!
  • Och vad läser du då? Jo, läsande går urdåligt. Ägnar tydligen tiden åt annat. Men nu har jag läst ut Belgravia. Mina tankar om den kommer inom kort i ett eget inlägg. 
  • Förresten har jag skaffat mig en ny app för tidningar. WYPE. En app där man kan läsa Bonniers alla tidskrifter till ett ganska bra pris. Det ska bli spännande att prova. Nu kan jag avsluta några prenumerationer som jag har. Sedan tidigare har jag även Ztory. Så nu har jag nog alla tidningar som finns i affären nästan, fast i min iPad. Inte konstigt att det knappt blir några böcker lästa just nu...
  • Sedan jag slutat se The Crown har jag inte börjat med någon ny serie. Har varken haft lust eller tid, men det är ju härligt med serier och filmer också. Avkoppling!
Ha en skön söndag!


3 kommentarer:

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Igenkänning på flera punkter där - äter också massor av apelsiner. Läser också tidningar på plattan - har Readly på plattan.

Boklusen sa...

Jag tror att Readly och Ztory är ganska lika, ungefär samma tidningar. Bra idé även om papperstidningar är bäst!

Villa Frejas bokblogg sa...

Det ska bli spännande att läsa dina tankar om Belgravia.