onsdag 18 januari 2017

Instagram?

Jag upptäcker att fler och fler bokbloggare finns på instagram och funderar över det och hur jag ska tänka framöver. Hur tänker ni som har det? Fördelar? Vad publicerar man var? Har ni någon strategi för hur ni tänker? Använder ni  bloggen allt mindre eller hur blir det?

Ja, ni hör ju hur tankarna går. Ni får gärna hjälpa mig att sortera lite!

9 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Tyvärr har ju många bloggar dött Instagramdöden :(
Jag märker att jag tyvärr läser färre bloggar, men tror att jag gör det eftersom jag följer bloggaren på Facebook, Twitter och Instagram 😉
Jag postar "läserjustnu"-bilder och bokpost-bilder på Insta och lite utmaningar. Recensioner fortfarande på bloggen.

Camilla sa...

Jag tycker att bloggen är bäst, om jag postar på Instagram är det mest läserjustnu och andra läs utmaningar som fler är med på med hashtag för att kunna se andras bilder med.
Läser bokbloggar gör jag i samma mängd som innan men följer även på i alla fall Instagram (har även Twitter och Facebook men är inte så frekvent på dem som på Instagram).

klok som en bok sa...

Jag gillar inte instagram men jag är nog lite omodern.

Boklusen sa...

Jag blir lite sugen att börja på instagram jag med. Din tanke låter lockande, med enbart recensioner på bloggen. Fast den kan ju kännas lite död då också... Svårt val. Tid med allt ska man också ha.

Boklusen sa...

På instagram måste det ju bli väldigt kort, inte att jämföra med bloggen. Jag ska fundera och se hur jag ska göra, men det lockar lite med instagram.

Boklusen sa...

Åh, jag gillar instagram skarpt! Använder det mycket i mitt "privata jag".

Cissi sa...

Min blogg fick ett Instagramkonto för ett halvår sen (jag har redan ett för mitt vanliga jag) :).
Det jag kan se är att recensioner sker mest på bloggarna men att teasers sker på Instagram. Även vissa diskussioner eller kommentarer har flyttat dit. Just nu följer jag nog lite för många så det tar lite tid att scrolla igenom både på Instagram och bloggar. Men det är ett lyxproblem och är lätt att åtgärda.

Boklusen sa...

Det är nog tiden jag funderar på mest just nu. Kan/vill jag lägga mer tid på sociala medier?? Samtidigt så styr man ju det själv och lägger den tid man vill och när man vill...

Cissi sa...

Ja, det är ju så men det är inte så lätt i praktiken :). Sen är det ju liiite kul när vissa svenska författare gillar när deras böcker är omnämnda (är jag lite kritisk tar jag det på bloggen). Eller t.o.m. kanske skriver något.