söndag 21 maj 2017

Punkter på en söndag...

  • Oj, vad tiden rusar iväg! Jag säger till mig själv hela tiden att jag ska njuta, för det här är ju bästa tiden på året, enligt mig. En tid av förväntan och det händer så mycket ute i naturen att njuta av, förutom sol och värme. 
  • Men man vill ju gärna läsa också. Jag passar på att försöka ligga i solstolen en liten stund varje dag då jag är ledig och solen skiner. Jag bara vill hinna med det. Och då passar jag på att läsa lite. Hur gör ni för att klämma in läsning mellan alla andra saker man vill/måste göra?
  • Senaste veckorna har jag faktiskt hunnit läsa lite. Det går i perioder. Jag ska skriva lite här framöver om Syndafloder, Den lilla bokhandeln runt hörnet och Varje morgon blir vägen hem längre och längre.
  • TV ser jag nästan aldrig just nu. Är det ens något att se på tv:n just nu? Varje gång jag kikar så finns det inget intressant alls. 
  • I morgonkväll är det bokklubbskväll. Åh, vad det ska bli trevligt! Det är kvällar att längta efter och njuta av. Till i morgon har vi läst Den röda adressboken. 
 Ha en fortsatt skön söndag!
 


2 kommentarer:

Jenny Eriksson sa...

Den röda adressboken är en av mina favoritböcker. Hoppas ni får en fin bokklubbskväll!

Boklusen sa...

Tack! Det hade vi. Alltid så mysigt med dessa träffar!