fredag 10 juli 2015

Bloggandets vara eller inte vara...

Då och då kommer det perioder då jag undrar varför jag bloggar. Ska jag fortsätta eller lägga ner? Vem gör jag det här för? Skulle jag inte spara en hel del med tid om jag bara förde en egen dagbok själv?

Så går mina tankar just nu. Ibland är det så knussligt att hitta på inlägg och ibland stressar bloggandet mer än vad det ger. Hur tänker ni kring ert bloggande? Behöver lite tankar från andra tror jag...

5 kommentarer:

Malin sa...

Jag tänker att bloggen ska ge mer än den tar, ibland tar jag blogguppehåll för att återvända när bloggandet känns givande igen :)

TidningsIda sa...

Känner igen det där. Är själv mitt i en period där jag bloggar mycket mindre och desperat försöker hitta tillbaka till det roliga med det.

bloggbohemen sa...

Jag tycker nog generellt att bloggandet ger mer än vad det tar. Visst tar det lite tid, men för mig är det inget problem. Läsning, min blogg och att läsa andras bloggar är mitt intresse och intressen måste man ju få lägga lite tid på. Nu har jag iofs bara mig själv att tänka på och kanske är det annorlunda om man har familj. Tycker du att bloggen tar mer än den ger och att den tar för mkt tid från något som betyder mer kanske en paus där du provar att bara skriva egen läsdagbok kan vara en idé? Då märker du om du saknar bloggandet eller inte, tänker jag.

Monika sa...

Jag håller med bloggbohemen, bloggen ska ge mer än vad den tar. Gör den inte det så kanske det är dags för en paus. Framför allt är det nog viktigt att komma ihåg att man gör detta för sin egen skull och för att det är kul :)

klok som en bok sa...

Jag brukade känna så ibland förut men sedan släppte jag det helt och bestämde mig för att blogga bara för min egen skull. Var spelar det för roll om det är långt mellan inläggen tex? Den som vill läsa ofta uppdaterade kommer hitta en sån blogg. Det är ingen tävling och internet är stort, det finns plats för alla olika sorter:)