torsdag 13 februari 2014

Bokrea?

Har ni börjat kika på årets bokrea? Jag har varit inne och tittat lite på bokrean hos bokus. Jag måste säga att för mig är inte bokrean intressant längre. Jag vet inte om det beror på mig eller rean, men jag tycker sällan att det finns några fynd. Inte heller är det lika spännande när man kan gå in på nätet och titta långt i förväg och de "vanliga" bokrea-katalogerna inte kommer i brevlådan längre.
Visst, det är valfritt att gå in och kika i förväg, men som bokintresserad, hur ska man kunna låta bli.


Nej, för mig blir det antagligen inga inköp på bokrean. Hur blir det för dig?

8 kommentarer:

Carro sa...

Jag håller med om att bokrean inte var vad den en gång var. Jag har bestämt mig för att köpa minst en bok i alla fall.. Vet dock inte varifrån än, de är ju ganska jämna nuförtiden.

Elina sa...

Jag har redan förhandsbokt 6 st böcker och jag antar att det kommer bli fler. Årets bokrea är riktigt bra anser jag

klok som en bok sa...

Instämmer, den är inte var den brukade vara. Tycker också det är trist att man inte får kataloger hem, det var ju nästan det bästa, att sitta innan och bläddra och ringa in:) Det jag skulle kunna tänka mig att köpa är barnböcker, får se vad/om det blir något köp...

Boklusen sa...

Ja, det är ju alltid roligt att handla böcker:)!

Boklusen sa...

6 st? Vad spännande! Vad har du beställt då?

Boklusen sa...

Samma gjorde jag med klädkataloger när jag var liten. Gjorde stora kryss på alla kläder jag ville ha.

boksnoken sa...

Nej, det är sant - bokrean är inte vad den brukade vara, men ändå kul tycker jag. Har spanat in 5-6 böcker, och döttrarna vill också ha några stycken.

Boklusen sa...

Det ska bli roligt att se vad ni andra handlar för något! Kanske blir det en bok eller två för mig också innan det är färdigt? Vem vet?