söndag 19 januari 2014

Punkter på en söndag

  • Visst är det underbart med tulpaner just nu?! Man skulle nästan kunna ruinera sig på dem. Jag gillar dem allra bäst när knopparna är små och inte har hunnit slå ut. Jag blev lite besviken på den senaste buketten som slog ut väldigt fort. 
  • Just nu läser jag Allt för dig av Sheila O'Flanagan. Läsningen går långsamt framåt. Inget fel på boken, utan snarare på mig som gör så mycket annat i stället. 
  •   Hundra år efter alla andra har jag, på dotterns inrådan, börjat spela Candy crash på mobilen. Ett väldigt dåligt val. Jag spelar i stället för att läsa ibland fastän spelet är helt värdelöst. Usch!
  • I övrigt läser jag en hel del kokböcker och recept just nu. Jag försöker hitta inspiration till vardagsmaten och förnya oss här hemma lite. Det ÄR roligare att laga mat när det är något nytt och spännande man provar. 

4 kommentarer:

bloggbohemen sa...

Känner igen det där med Candy Crush ... Så lätt att spela istället för att läsa. Ett gift! :)

klok som en bok sa...

Älskar tulpaner! Senaste åren tycker jag dock de står sig kortare och kortare tid, även om jag köper dyrare och svenska , snittar om efter konstens alla regler osv. Tacka vet jag julblommor som amaryllis och hyacint, ger mer valuta för pengarna:)

Boklusen sa...

Usch, måste sluta med sånt! Läsa är ju mycket roligare!!

Boklusen sa...

Helt sant, fast just nu är det ju roligare med tulpaner... Undra varför det blivit så att kvaliten är sämre?! Eller så är de mindre behandlade?