torsdag 20 oktober 2016

Det här med dagstidning...

Hur är er relation till dagstidningar? Förr hade alla en dagstidning som delades ut i brevlådan på morgonen, nu är det lite si och så med det. En del läser inte tidningar alls utan får alla sina nyheter via appar.

Själv har jag lite svårt för att sluta med tidningen på morgonen, även om jag börjar känna att det är fler och fler nyheter som jag redan tagit del av på nätet dagen innan. Däremot har jag börjat läsa den på iPaden. Mest pga priset faktiskt, att det är mycket billigare. Undra hur mitt tidningsläsande ser ut om 5-10 år? Redan nu sker mer och mer digitalt.

6 kommentarer:

bloggbohemen sa...

Jag har inte haft dagstidning på många år. Läser mina nyheter via appar och hemsidor. Bläddrar i pappers-DN på jobbet. Det har verkligen förändrats för när jag växte upp var det ju självklart att man hade den lokala tidningen vid frukostbordet. Nu delas ju inte ens lokaltidningar alltid ut på morgon utan med posten framåt eftermiddagen.

Villa Frejas bokblogg sa...

Jag läser nyheterna lite då och då i min telefon. Tidningar gör mig mest stressad eftersom de tar tid från att läsa vanliga böcker ;)

Robert W sa...

Jag vill absolut ha min morgontidning. Nätupplagan har inte med allt, exempelvis familjenotiser. Så jag behåller Nya Wermlands-Tidningen.

Boklusen sa...

Urtrist att prenumerera på en morgontidning och inte få den på morgonen!

Boklusen sa...

Ja, inte är det lätt att få tid till all läsning!

Boklusen sa...

Jag läser också hela tidningen fast på iPaden, inte nätupplagan, för den har som du säger verkligen inte allt.