söndag 24 april 2016

Punkter på en söndag...

  • Vilket väder! Verkligen växlande. Här har vi haft sol, hagel, snö och regn i perioder hela helgen. Ett riktigt aprilväder! Man får vara snabb om man vill fixa något ute i trädgården nu. 
  • Just nu läser jag Elena Ferrantes Min fantastiska väninna. Jag har inte hunnit så mycket i den ännu så länge, men mina tankar om den kommer så småningom. Den ligger även 1:a på bokustoppen över såld skönlitteratur.
  • På bokus pockettopp ligger Sofie Sarenbrandt 1:a med Avdelning 73. Strax där efter kommer Jojo Moyes Arvet efter dig. 
  • I övrigt hinner jag inte med så mycket läsning just nu. Vet inte vad jag hinner med faktiskt. Men lyssnar på poddar gör jag, när jag cyklar till och från jobbet. Säker stil är ett absolut måste varje vecka och sedan blir det lite blandat. Nu på slutet en hel del från Sunshinepodden. 
 Ha en fortsatt fin söndag!
 

2 kommentarer:

Camilla sa...

Hej! Jag har fastnat för din blogg, läst igenom den från nu till start. Gillar den verkligen. kände igen en del inlägg från 2011-2009 då jag säkert har läst din blogg då och då från min tid som bokbloggare och bokbloggsläsare då, men det rann ut i sanden men är nu tillbaka med att läsa bokbloggar och skriva på min nya bokblogg.

Boklusen sa...

Vad roligt att höra! Tack för att du tog dig tid och skriva till mig!