lördag 15 augusti 2015

Nuläge - sommarpratare

Hur går det för er med sommarpratarna? Favoriter? Jag betar av någon då och då och tycker ju att det är så kul med sommarpratarna. De flesta människor (eller rättare sagt alla) har en intressant historia att berätta. Här får ni mitt nuläge:

Terese Cristiansson
Har skrivit om henne tidigare. Såå intressant och bra! Tårarna rann nedför mina kinder flera gånger under den timme som jag lyssnade på henne. (Lyssnar alltid i versionen utan musik)

Anna Mannheimer / Peter Apelgren
Underhållande och roligt. Ovanligt med två sommarpratare, föredrar egentligen bara en enda person.

Kjell Enhager
Intressant timme om personlig utveckling och hans möten med idrottsstjärnorna.

Syster Karin
Intressant att ta del av nunnorna vid Syster Karins kloster, men jag hade hoppats på lite mer kring vardagen. Men mycket om mänsklighet och öppenhet blev det!

Zara Larsson
Vilken tuff tjej! 17 år och redan har så mycket skinn på näsan. Vart ska det sluta? Kanske som legend så som hon själv önskar? Intressant då jag visste väldigt lite om henne innan, bara hört lite av hennes musik.

Kristina Sandberg
Jag har läst de två första böckerna om Maj i Ö-vik och nu var det intressant att få ta del av Kristinas tankar om Maj. Det gjorde att mina tankar om Maj växte. Hon blev större. Jag ser fram emot att läsa den tredje och sista boken om Maj här framöver.

Markus Näslund
Stor som hockeyspelare och verkar vara en stor människa. En god människa. Mycket intressant att ta del av hans livs historia! Jag som inte är så idrottsintresserad gillade detta mycket. Men så gillar jag ju Modo också:)!

Fredrik Reinfeldt
Var det allt? Jo, visst var det intressant att höra hans berättelse, men han var så flyktig. Lite här och lite där. Inget djup och inte känner jag honom bättre nu än vad jag gjorde innan. Nja, gör om det här och bjud lite mer på dig själv, Fredrik!

Jag har många kvar att lyssna på, nedladdade i min mobil. Vem av de jag har kvar ska jag börja med tycker du?

2 kommentarer:

Linnea sa...

Jag har lyssnat på alla! Älskar Sommar i P1.. Bland mina favoriter finns verkligen Kristina Sandberg. Men så är jag ju också svårt förtjust i böckerna om Maj.. :)

Boklusen sa...

Duktigt att redan hunnit lyssna på alla! Jag har det mesta kvar, men jag kommer nog inte att lyssna på alla.