onsdag 28 maj 2014

Pojkvännen

Nu har Nora Roberts kommit ut med den andra boken i Boonsboro-triologin, Pojkvännen. Öppningen av värdshuset närmar sig och familjen Montgomery har fullt upp med att fixa det sista, samtidigt som det planeras bröllop för en av bröderna. Den andra brodern upptäcker sin gamla barndomskärlek, Avery, och hon upptäcker honom. Men Avery har mycket med sig i bagaget, så det är inte helt enkelt.

Från början av boken så tänkte jag ge upp. Det var så många personer inblandade och jag orkade inte hålla rätt på alla. Fast precis då jag tänkte avsluta läsningen så vände det. Då väcktes intresset hos mig och jag föll för mysigheten i den lilla staden, relationerna bland vännerna och kärleken. En romantisk feelgood helt enkelt.

2 kommentarer:

Sincerely Johanna sa...

Jag läste ut bok ett i serien Värdshuset och är spänd på att se hur det tar sig för bröderna, värdshuset och kärleken. Får vi i bok två veta något om Beckett och Clare i Pojkvännen?

Boklusen sa...

Lite, men det handlar mest om en bror till Becket och Avery. Antar att det kommer att handla om den sista brodern i den tredje boken.