söndag 17 februari 2013

Lite nytt

Det går sisådär med läsningen för mig, men två böcker har det blivit på senaste tiden i allafall.

Sophie Kinsellas Cocktails för tre fick jag av Damm förlag och den var ungefär som jag förväntat mig. Lite lättläst underhållning. Tre vänner möts en gång i månaden på en bar för cocktails och har det trevligt tillsammans. En dag förändras allt, Maggie är gravid och flyttar ut på landet och Candice möter en gammal vän som hon beslutar sig för att hjälpa, vilket får stora konsekvenser för henne.

Sedan hade jag förhandsbokat Lucy Dillons nya Och så levde de lyckliga på bokus. Jag älskar hennes böcker! De är så mysiga och trevliga. Enda nackdelen med den här boken är att jag läste ut den alldeles för snabbt. Varför stannade jag inte upp och njöt av ett kapitel då och då? Nej, jag plöjde boken under några dagar och ångrade mig då jag läst sista sidan. Undra när nästa kommer ut? Eller vet ni någon annan författare som skriver liknande böcker som ni kan tipsa mig om?5 kommentarer:

Sincerely Johanna sa...

Mitt förslag är Dorthy Koomson. Hennes böcker är lättlästa och mysiga.

Boktokig Eva Boström sa...

Åh, jag vill också läsa Och så levde de lyckliga!!!

Boklusen sa...

Dorothy Koomsons böcker har jag läst, men tack för tipset!

Boklusen sa...

Ja, den är såå mysig!

Millas Hälsoblogg sa...

Blev sugen att läsa dessa böcker fast jag har så många olästa kvar i bokhyllan. Ska kolla lite närmare på dessa guldkorn:)