måndag 21 januari 2013

Läser ni nåt?

 
Hur går det med läsningen så här i januari? För mig går det väl sisådär. Jag frossar i en hel del tidningar och magasin, äter många apelsiner och så läser jag någon bok emellanåt.
 
I min bokcirkel har jag läst Den krympande hustrun av Andrew Kaufman. En mycket tunn och lättläst bok, men konstig och skum. Inte min favorit.
 
Jag har också läst Femtio nyanser av frihet, av E L James. Den sista delen i serien. Nja, får jag nog säga om den. Jag tycker att böckerna har blivit sämre och sämre allt eftersom. Nu var det knappt så jag iddes läsa ut boken.
 
Igår började jag läsa En kvinnas hjärta av Agneta Sjödin som e-bok, lånad via biblioteket. Den ska bli intressant att följa. Omslaget är fint också, älskar Central Park i New York.
 
Nej, nu ska jag nog krypa upp i soffan med iPaden och en apelsin :)!


3 kommentarer:

Boktokig Eva Boström sa...

För mig är nog läsningen si så där tyvärr. Jag vill men det blir inte av. Fast helt stiltje är det inte. :)

Sincerely Johanna sa...

Jag läser så det står härliga till, mest ungdomsböcker som vanligt, men även en mängd tidningar och magasin. Kul att du bloggar lite också!

boksnoken sa...

Det går rätt bra för mej! Har snart läst ut min fjärde bok och jag hinner nog med en till :-). Det brukar bli 3-5 böcker i snitt i månaden för mej.