onsdag 28 april 2010

Hemligt bokpaket


TACK snälla hemliga bokvän för bokpaketet som kom med posten idag!! Jag fick två pocket som verkar väldigt bra och som jag inte läst sedan tidigare. Det var: Den trettonde historien av Diane Setterfield och Svart som natten av Ann Cleeves. Jag ser fram emot att börja läsa dem (tyvärr dröjer det ett litet tag för jag har flera böcker som jag lånat på biblan som jag "måste" läsa först, innan lånetiden går ut...

Jag fick även ett gott te, choklad (som jag tittat på i affären och tänkt köpa för att prova men inte gjort av någon outgrundlig anledning), mentos, ett paket fina servetter och en blomma.

Ett underbart paket! It made my day!! Tack snälla hemliga bokvän!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ann Cleeves är alltid mysig att läsa!

Boklusen sa...

Roligt att höra! Jag har som sagt inte läst något av henne tidigare, så det ska bli roligt med en ny bekantskap.

Maud/En bok om dagen sa...

Och jag kan säga att Den trettonde historien är en riktigt, riktigt bra bok!

Boklusen sa...

Vad kul!! Jag ser fram emot att börja läsa den. Är lite ledsen över att jag måste börja med de där böckerna från biblioteket...

Lotta - hyllan sa...

Roligt att du gillade paketet! Om du har brukat besöka min blogg har du kanske redan listat ut att det var jag som skickade det till dig, med tanke på hur ofta jag hyllar Ann Cleeves och Shetlandsöarna... :)
Du har två toppenböcker att se fram emot! Hoppas att du gillar dem lika mycket som jag.

Boklusen sa...

Hej Lotta!
Jag misstänkte dig, men var inte säker. Tack så jättemycket för det fina paketet!! I kväll ska jag öppna chokladen. Böckerna längtar jag till att börja läsa!