onsdag 17 februari 2010

Nästa sak på min lista


När jag började läsa "Nästa sak på min lista", skriven av Jill Smolinski, var jag inte helt nöjd. Jag funderade på att lägga ifrån mig boken, men helt plötsligt så vände allt och jag ville läsa mer och mer.

Boken handlar om June Parker som får listan "20 saker att göra innan jag fyller 25" i sin hand efter att 24-åriga Marissa dött i en bilolycka. June bestämmer sig för att slutföra listan åt Marissa.

När jag lade ifrån mig boken funderade jag lite över vad som skulle stå på min lista...

Betyg: 3

2 kommentarer:

Boktokig Eva Boström sa...

Det gjorde jag också när jag läst boken!!!

Ja, vilken ska du läsa... hmm... det beror på om du har tänkt läsa hela serien... I så fall kanske du ska starta med Odjuret (den har jag själv inte läst men hört att den ska också vara bra) svårt att välja... jag tycker alla de tre som jag har läst har varit jättebra... i ena stunden vill jag säga Flickan under gatan men i nästa stund Edward Finnigans upprättelse... och sedan... nej, alltför svårt att välja...

Boklusen sa...

Ja, då verkar det inte spela så stor roll. Har en kompis som är väldigt förtjust i Edward Finnigans upprättelse, fast det är en väldigt tråkig titel tycker jag. Hm, får se vad det slutar med..